Harry Tilley

Net als zijn zus Kaat is ook Harry een gedegen kunstenaar. Niet alleen in de design wereld is hij zeer gekend, maar hij heeft ook een interessante collectie zilveren juwelen, met swarovski stenen en edelstenen. Bij het ontwerpen van zijn juwelen staan het pure en de oudheid steeds centraal. 

HarryTilley.eu


The Circle designers vereninging opent facebookpagina

The Circle, reeds langere tijd bekend als de designersvereniging voor juwelen ontwerpers opent haar facebookpagina om het contact met haar leden en de buitenwereld te verbeteren:

www.facebook.com/thecircleofjewelrydesign

 


Joerec Design

Stijl. Algemeen kan er over de stijl van Joerec gezegd worden dat die organisch en natuurgetrouw van vorm is. Met af en toe een zijsprong  naar het geometrische. Vooral zijn organisch en natuurgetrouw werk, is al getipeerd als zijnde met invloeden uit de  Art-Nouveau, de stijl waar Joerec een voorliefde voor heeft. Vooral de organische modellen zijn veelal sculptuurachtig van vorm

waarbij de ring één geheel vormt met het thema. Veelal verwerkt Joerec een klein geelgouden balletje ergens in de scheen als een soort van handtekening en echtheidskenmerk.

 

website Joerec


Peter Wille

Een juweel van Peter Wille is steeds tijdloos en karaktervol, of het nu gaat over een hanger of een (trouw)ring, ieder stuk is gemaakt om doorheen de jaren te blijven.

Elks stuk wordt ontworpen en vervaardigd in eigen atelier. Centraal staat het ontwerp en de gekozen materialen. Zo is elk juweel steeds herkenbaar aan zijn unieke stijl, perfecte afwerking en de keuze van zijn kwaliteitsvolle briljanten.

De juwelen stralen in de eerste plaats de persoonlijkheid van de drager uit; elegantie en klasse door gebruik te maken van sterke lijnen en organische vormen.

www.creativejewelry.be


Marie-Bénédicte de Schryver

Marie-Bénédicte de Schryver heeft een uitgebreide exclusieve juwelencollectie alsook een unieke collectie trouwringen/relatieringen en verlovingsringen die steeds op maat gemaakt worden. In 2005 opende ze in Gent (op een boogscheut van het SMAK) haar eigen winkel/galerie, waar u haar juweelcreaties vrijblijvend kan bewonderen. De juwelen van Marie-Bénédicte de Schryver zijn eigen creaties en worden in eigen atelier vervaardigd. Ieder stuk is handgemaakt. Naast haar eigen collecties kunt u bij Marie-Bénédicte de Schryver ook terecht voor transformaties. Heeft u een oud juweel en wilt u er iets hedendaags van laten maken dan bekijkt ze samen met u, volgens uw wensen en budget, wat de mogelijkheden zijn.

www.mariebenedicte.com


Serge Verelst

Serge Verelst ontwerpt samen met U het juweel van uw dromen , ook indien U goud en edelstenen in verwerking geeft. Van elk juweel wordt maar één exemplaar gemaakt, volledig met de hand vervaardigd en vergezeld van een certificaat met foto.

Serge Verelst staat borg voor 100% handwerk. Veel kijkplezier!
 

Claire Dries Expo's
De collectie van Claire Dries omvat zilveren en gouden juwelen uit eigen creatie vaak gecombineerd met edelstenen en parels.
Verwerking van oud goud en herstellingen. Je kan haar creaties bekijken op www.facebook.com/claire.dries
Claire Dries enkel op afspraak 0495210584 Locatie Heivoort te Olmen

èM en èL, passie voor juwelen

èM en èL, Mike en Lilian, twee mensen die met veel passie juwelen maken voor klein en groot. Naast hun unieke kinderjuweeltjes hebben zij een meer volledige collectie, van manchetknopen tot trouwringen, ontworpen en vervaardigd in eigen atelier. Je kunt er kiezen uit de vaste collectie of in samenspraak komen tot een op maat gemaakt uniek stuk. Om van je sieraad helemaal een echt persoonlijk item te maken, werken zij vaak met teksten of symbolen die voor u een eigen betekenis hebben.


Partytime met MACC

Nodig eens een paar vrienden uit en laat jezelf in bekoring brengen door de prachtige collecties van gouden juwelen ontwerpster Daniëlle Sioen. Zij komt bij u langs en toont de juwelen. Verder kan u ook juwelen op maat laten maken.

contacteer haar via GSM 0475 28 33 24


Silverdream
Handgemaakte zilveren juwelen. De steeds wisselende & soms gedurfde designs geven deze juwelen een exclusieve dimensie. De creatieve ontwerpen zijn vooral geinspireerd op natuurlijke & organische vormen, trendy & soms zelfs ‘kitchy’ met een knipoog naar de jaren ’20. Kortom een prachtige collectie met pittige details...
Neem alvast een kijkje op www.silverdream.be

pagina: 1 - 2 - 3


 

     Home . Juwelen . Designers . Juweliers . Uurwerken . Merken . Edelstenen . Links . Business . Contact
© Bart Van Sichem