Google
 
Web www.juwelen.be


 
Harry Tilley Harry Tilley

Net als zijn zus Kaat is ook Harry een gedegen kunstenaar. Niet alleen in de design wereld is hij zeer gekend, maar hij heeft ook een interessante collectie zilveren juwelen, met swarovski stenen en edelstenen. Bij het ontwerpen van zijn juwelen staan het pure en de oudheid steeds centraal. 

HarryTilley.eu


Diamwill Fancy Colored Diamonds Diamwill Fancy Colored Diamonds

Gekleurde diamanten zijn super zeldzaam en daarom steeds meer gegeerd door exclusieve juwelen ontwerpers en investeerders in diamant.

In deze wereld van luxe en juwelen neemt Diamwill stap voor stap een meer belangrijke plaats in. Met hun homebasis in Antwerpen, de diamantstad bij uitstek en bijkomende filialen in o.a. Hong Kong, London, Dubai, Tokyo,... nemen zij stilaan een leiderspositie in op de internationale markt.

www.diamwill.com


Antwerp's Most Brilliant Antwerp's Most Brilliant

Antwerp's Most Brilliant bundelt een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Dit certificaat wordt uitgereikt door de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre.

Slechts zes juweliers en diamantairs voldeden dit jaar aan de zeer strenge selectie normen. Van harte proficiat aan

Diamani Juwelen
Juweliershuis Slaets
Juwelenhuis Ruys
Juwelen L&A
Juwelenhuis Van Der Veken
Juweliershuis Orogem

meer info vind je op antwerpsmostbrilliant.be


The Circle designers vereninging opent facebookpagina The Circle designers vereninging opent facebookpagina

The Circle, reeds langere tijd bekend als de designersvereniging voor juwelen ontwerpers opent haar facebookpagina om het contact met haar leden en de buitenwereld te verbeteren:

www.facebook.com/thecircleofjewelrydesign

 


Jocodiam diamanten en juwelen Jocodiam diamanten en juwelen
Jocodiam Manufacturing is een diamantfirma die werd opgericht door Belgische diamantairs met een jarenlange ervaring op het gebied van diamantslijpen en diamanthandel. De kantoren en diamantslijperij zijn gevestigd in het hart van de diamantwijk van Antwerpen, één van de grootste handelscentra ter wereld voor ruwe en geslepen diamant. Wens je een juweel op maat met een prachtige prijsgerichte diamant, maak dan zeker een afspraak. Je kan er terecht om je juweel te laten ontwerpen en de diamant rechtstreeks 'van de markt' aan te kopen...
 

Joerec Design Joerec Design

Stijl. Algemeen kan er over de stijl van Joerec gezegd worden dat die organisch en natuurgetrouw van vorm is. Met af en toe een zijsprong  naar het geometrische. Vooral zijn organisch en natuurgetrouw werk, is al getipeerd als zijnde met invloeden uit de  Art-Nouveau, de stijl waar Joerec een voorliefde voor heeft. Vooral de organische modellen zijn veelal sculptuurachtig van vorm

waarbij de ring één geheel vormt met het thema. Veelal verwerkt Joerec een klein geelgouden balletje ergens in de scheen als een soort van handtekening en echtheidskenmerk.

 

website Joerec


Joerec Joerec

Vrouwelijk en elegant. Maar ook stoer en gedurfd, in een modern jasje. Het zijn de eigenschappen van de gloednieuwe juwelencollectie JOEREC.

Joerecs juwelen onthullen een sensueel lijnenspel, vaak schatplichtig aan het geraffineerde design uit de jaren 20, met een zekere organische stoerheid.

 

website Joerec


Abracadabra Abracadabra

Deze magische spreuk is voortaan ook de naam van een collectie juwelen van ARMAS jewellers.

Laat je betoveren door deze magische ringen. Ze groeien mee met de dikte van je vinger. Wil je je ring vandaag aan je pink, ringvinger of duim dragen? Via een ingenieus gepatenteerd systeem past de ring zich automatisch aan aan de dikte van de vinger.

armasjewellers.com

 


Dji Dji Dji Dji

Het prachtige juwelenmerk, Dji Dji Italia, zal vanaf januari 2011 verkrijgbaar zijn in heel België!

De zilvercollectie juwelen met een vleugje italiaanse sfeer is 5 jaar geleden opgericht door 2 Nederlandse zusjes, althans, zo benoemen ze elkaars hechte band. De zussen werkten voordien enkel met gouden sieraden en diamanten in een familiebedrijf. Na een tijd waren ze aan iets luchtigers toe: een juweel moet toch ook bij mijn nieuwste jurk passen... en bij mijn laarzen ? Zo werd Dji Dji Italia geboren, een juwelencollectie die op en top fashion is! Een echt mix en match is mogelijk, aangepast aan je outfit en je mood elke dag.

De juwelen zijn vervaardigd in zilver, verguld met een laagje rosé of geel goud. Elk stuk is apart te verkrijgen. De collectie biedt een totaalpakket aan ; hangers (Coins, Keys), schakelarmbanden, creolen, colliers en ringen. De trend voor 2011 uit de collectie is de combinatie van de slavenarmbanden (in geel, rosé, wit) in verschillende de thema's : Python Collection, Bamboo Collection en Royal Regatta Collection. Deze armbanden zijn enig en uniek voor Dji Dji Italia.

Stijlicoon Sylvie van der Vaart is fan nr 1 van deze prachtige zilvercollectie. Wij kunnen alvast niet wachten; Dji Dji Italia, welkom in België!


Peter Wille Peter Wille

Een juweel van Peter Wille is steeds tijdloos en karaktervol, of het nu gaat over een hanger of een (trouw)ring, ieder stuk is gemaakt om doorheen de jaren te blijven.

Elks stuk wordt ontworpen en vervaardigd in eigen atelier. Centraal staat het ontwerp en de gekozen materialen. Zo is elk juweel steeds herkenbaar aan zijn unieke stijl, perfecte afwerking en de keuze van zijn kwaliteitsvolle briljanten.

De juwelen stralen in de eerste plaats de persoonlijkheid van de drager uit; elegantie en klasse door gebruik te maken van sterke lijnen en organische vormen.

www.creativejewelry.be


pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Diamani
Diamantmuseum
Amici
Elke Smellenbergh
Tensen
Heursel 1745
ExclusiV - Horlogebanden & Uurwerken

 

wereldwinkel
fruitmanden
belgische pralines
sinterklaaschocolade
whiskystore
     Home . Juwelen . Designers . Juweliers . Uurwerken . Merken . Edelstenen . Links . Business . Contact
© Bart Van Sichem