Google
 
Web www.juwelen.be


 
Antwerp's Most Brilliant Antwerp's Most Brilliant

Antwerp's Most Brilliant bundelt een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Dit certificaat wordt uitgereikt door de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre.

Slechts zes juweliers en diamantairs voldeden dit jaar aan de zeer strenge selectie normen. Van harte proficiat aan

Diamani Juwelen
Juweliershuis Slaets
Juwelenhuis Ruys
Juwelen L&A
Juwelenhuis Van Der Veken
Juweliershuis Orogem

meer info vind je op antwerpsmostbrilliant.be


The Circle designers vereninging opent facebookpagina The Circle designers vereninging opent facebookpagina

The Circle, reeds langere tijd bekend als de designersvereniging voor juwelen ontwerpers opent haar facebookpagina om het contact met haar leden en de buitenwereld te verbeteren:

www.facebook.com/thecircleofjewelrydesign

 


Jocodiam diamanten en juwelen Jocodiam diamanten en juwelen
Jocodiam Manufacturing is een diamantfirma die werd opgericht door Belgische diamantairs met een jarenlange ervaring op het gebied van diamantslijpen en diamanthandel. De kantoren en diamantslijperij zijn gevestigd in het hart van de diamantwijk van Antwerpen, één van de grootste handelscentra ter wereld voor ruwe en geslepen diamant. Wens je een juweel op maat met een prachtige prijsgerichte diamant, maak dan zeker een afspraak. Je kan er terecht om je juweel te laten ontwerpen en de diamant rechtstreeks 'van de markt' aan te kopen...
 

Joerec Design Joerec Design

Stijl. Algemeen kan er over de stijl van Joerec gezegd worden dat die organisch en natuurgetrouw van vorm is. Met af en toe een zijsprong  naar het geometrische. Vooral zijn organisch en natuurgetrouw werk, is al getipeerd als zijnde met invloeden uit de  Art-Nouveau, de stijl waar Joerec een voorliefde voor heeft. Vooral de organische modellen zijn veelal sculptuurachtig van vorm

waarbij de ring één geheel vormt met het thema. Veelal verwerkt Joerec een klein geelgouden balletje ergens in de scheen als een soort van handtekening en echtheidskenmerk.

 

website Joerec


Joerec Joerec

Vrouwelijk en elegant. Maar ook stoer en gedurfd, in een modern jasje. Het zijn de eigenschappen van de gloednieuwe juwelencollectie JOEREC.

Joerecs juwelen onthullen een sensueel lijnenspel, vaak schatplichtig aan het geraffineerde design uit de jaren 20, met een zekere organische stoerheid.

 

website Joerec


pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18

Diamani
Diamantmuseum
Amici
Alex Nys
Elke Smellenbergh
Tensen
Heursel 1745
ExclusiV - Horlogebanden & Uurwerken
Casteleyn Brugge

 

wereldwinkel
fruitmanden
belgische pralines
sinterklaaschocolade
whiskystore
     Home . Juwelen . Designers . Juweliers . Uurwerken . Merken . Edelstenen . Links . Business . Contact
© Bart Van Sichem