Google
 
Web www.juwelen.be


Harry Tilley

Net als zijn zus Kaat is ook Harry een gedegen kunstenaar. Niet alleen in de design wereld is hij zeer gekend, maar hij heeft ook een interessante collectie zilveren juwelen, met swarovski stenen en edelstenen. Bij het ontwerpen van zijn juwelen staan het pure en de oudheid steeds centraal.
(hits: 365)

Veerle Deneef

In een oud gerenoveerd huis tref je Veerle Deneef die experimenteert met waarde-volle materialen, texturen en technieken. Aanknoping voor een juweel vindt zij in een 'petite/grande histoire', een oud juweel, een 'objet trouvé'... Zo kan een individuele opdracht vorm krijgen in samenspraak met de klant.
(hits: 339)

Hanne Schoofs

Hanne Schoofs vervaardigt sobere, kwalitatieve juwelen met een speels karakter. De juwelen zijn allemaal met de hand gemaakt in haar eigen atelier en te koop via haar webshop. Ook voor unieke trouwringen maakt ze graag met jouw een afspraak.
(hits: 1674)

VOSS & CO

Onze collectie van exclusief handgemaakte juwelen met diamant, kleurstenen en parels, benadrukt niet alleen de schoonheid en emotie die gepaard gaat met een juweel, maar maakt tevens geen compromissen wanneer het over de kwaliteit en de details van de sieraden gaat.
(hits: 1424)

Joerec

Vrouwelijk en elegant. Maar ook stoer en gedurfd, in een modern jasje. Joerecs juwelen onthullen een sensueel lijnenspel, vaak schatplichtig aan het geraffineerde design uit de jaren 20, met een zekere organische stoerheid.
(hits: 5190)

Britt Van den Bosch

Jong ontluikend talent verdient ook een plaatsje op onze linkpage. Deze laatstejaars studente is nog niet op de markt of ze heeft al een website met haar juwelen er op. Dat belooft voor later!
(hits: 3594)

Peter Wille

Peter Wille ijvert naar een collectie handgemaakte juwelen met een karakteristieke toets. De creaties zijn krachtig, strak en organisch van lijn. Elke creatie is het resultaat van een zoektocht naar het samenspel van vlakken en lijnen. Het ambachtelijke productieproces combineren met het functionele gebruik van alledaags. Peter creëert juwelen die getuigen van talent en meesterschap
(hits: 7090)

Marie-Bénédicte de Schryver

Marie-Bénédicte de Schryver heeft een uitgebreide exclusieve juwelencollectie alsook een unieke collectie trouwringen/relatieringen en verlovingsringen die steeds op maat gemaakt worden. In 2005 opende ze in Gent (op een boogscheut van het SMAK) haar eigen winkel/galerie, waar u haar juweelcreaties vrijblijvend kan bewonderen. De juwelen van Marie-Bénédicte de Schryver zijn eigen creaties en worden in eigen atelier vervaardigd. Ieder stuk is handgemaakt. Naast haar eigen collecties kunt u bij Marie-Bénédicte de Schryver ook terecht voor transformaties. Heeft u een oud juweel en wilt u er iets hedendaags van laten maken dan bekijkt ze samen met u, volgens uw wensen en budget, wat de mogelijkheden zijn
(hits: 13884)

Flanders Jewellery

Voorstelling van enkele Zweedse designers die juwelen ontwerpen met als basis de befaamde Flanders Cut diamanten.
(hits: 2789)

Augustin d'Ydewalle

Gegraveerde ringen, stempelringen, jachttrofeeën en nog veel meer moois vind je bij Augustin van Outryve d'Ydewalle. De juwelen ontwerper uit Brasschaat vervaardigt alle juwelen in eigen atelier.
(hits: 4788)

èM en èL

Van kinderjuweeltjes tot manchetknopen en trouwringen, alles ontworpen en vervaardigd in eigen atelier. Om van je sieraad helemaal een echt persoonlijk item te maken, werken wij vaak met teksten die voor u een eigen betekenis hebben.
(hits: 24420)

silverdream

Handgemaakte zilveren juwelen. De steeds wisselende & soms gedurfde designs geven deze juwelen een exclusieve dimensie. De creatieve ontwerpen zijn vooral geinspireerd op natuurlijke & organische vormen, trendy & soms zelfs ‘kitchy’ met een knipoog naar de jaren ’20. Kortom een prachtige collectie met pittige details...
(hits: 14627)

SED

Een juweel…………….Klassiek of iets gewaagder? Gebaseerd op architectuur of de fantastische vormen en lijnen uit de plantenwereld. Een smeltkroes van klassieke en hedendaagse materialen.
(hits: 10187)

Karla Mertens

Karla Mertens evolueerde van juweelontwerpster tot het ontwerpen van symbolisch en energetisch geladen kunstjuwelen. Naast een collectie unieke stukken gemaakt in zuivere kristallen en metalen maakt ze ook unieke stukken op bestelling. De nadruk ligt in de harmonie tussen de geometrie, het handwerk en het smeden,de puurheid van metaal en de steen.
(hits: 8986)

Claire Moens

In de juwelen van Claire Moens nemen edelstenen een centrale plaats in. Kleur, helderheid en schittering van de verschillende soorten edelstenen inspireren haar bij het ontwerpen van een juweel. “Ik tracht rond de edelsteen een juweel te ontwerpen dat de steen zo goed mogelijk tot zijn recht laat komen, liever dan edelstenen te gebruiken om het juweel op te smukken of te versieren. Edelstenen zijn als het ware de ziel van een juweel.”
(hits: 17109)

Kees van Dooren

Zijn voortdurende uitdaging: Het uitvoeren van een door de klant, door hem of door hen samen gemaakt ontwerp tegen een prijs die niemand zal kunnen geloven.
(hits: 5113)

Pauwels Spaenjers

Kitty en Audi Pauwels- Spaenjers startten in 1992 hun goudsmederij in de Maastrichterstraat nr.64, tegenover het huis de Corsewaremme. Van in het begin profileren zij zich als vernieuwende, hedendaagse juweelontwerpers. De sieraden zijn allen uit eigen atelier en je kunt de goudsmeden altijd aan het werk zien. Oorspronkelijk beiden ontwerpend en smedend evolueerde hun samenwerking tot een harmonische visie op sieraden, waarbij Audi nu bijna uitsluitend ontwerpt en Kitty hoofdzakelijk de ontwerpen uitvoert.
(hits: 8183)

Christophe Verrycken

De juwelen van deze ontwerper-goudsmid verenigen kwaliteit en esthetiek. Creatief zijn ze gegroeid uit eigentijdse visie, waarin ruimte voor experiment, maar met het accent op continuiteit. In één vloeiende lijn ontwerpt Christophe Verrycken telkens een compositie van kleur en schittering. Met zijn universele vormentaal brengt deze gepassioneerde goudsmid een hommage aan de schoonheid.
(hits: 8066)

Robert Rams

Juwelen Robert Rams uit Boom staat al jarenlang gekend als een zeer betrouwbaar en eerlijk familiebedrijf. Aster Rams ontwerpt juwelen bezet met 'Splendor of Flanders', een diamant met 145 facetten die door Robert Rams ontworpen én gepatenteerd werd.
(hits: 10690)

peperkamp (NL)

Peperkamp.com is een platform waar ontwerpers hun werk kunnen etaleren. Al het hier getoonde werk is compleet handgemaakt door zowel bekende ontwerpers als jonge, veelbelovende nieuwkomers. Het doel van Peperkamp.com is om Nederlandse ontwerpers de mogelijkheid te bieden op een betaalbare wijze hun ontwerpen op het Internet te etaleren.
(hits: 4778)

4 life jewels

Geen machine zal ooit het gevoel in een juweel kunnen leggen dan een mens kan leggen in een uitgevoerd ontwerp. Dat gevoel dat zie je en straalt alleen in een écht 4 LIFE juweel
(hits: 7599)

glasjuweel

Voor kunstenares Elisabeth Leenknegt is glas de eerste stof die tot stand kwam door het bewust manipuleren van de vier oerelementen. Dat maakte het materiaal voor haar nog specialer en gaf het als het ware een mystiek karakter. Met de hand of mond vervaardigd zij glazen kralen die elk op hun eigen manier een feest van licht voortbrengen.
(hits: 5213)

Bart Oste

Treed binnen in deze wereld, ervaar de schoonheid en bewonder zijn unieke collectie handgemaakte juwelen, gemaakt in samenspraak met de klanten, waaronder ook tal van juweliers, die hier hun exclusieve solitairs bestellen. Hier zijn het geen samengesmolten beginsels of veel te fragiele fabrieksjuwelen (bulkjuwelen) maar het echte vakwerk.
(hits: 10126)

Hein Vera

Hein Vera is een juwelier-goudsmid uit Waregem en heeft zo zijn eigen unieke stijl. Zo plaatst hij bijvoorbeeld op een brute bewerking fijne diamantjes of werkt hij met wiskundige figuren. Wat hij ook door zijn magische vingers laat glijden, het is altijd TOP kwaliteit. Enkel de beste materialen zijn net goed genoeg om door hem met de hand en met veel liefde bewerkt te worden.
(hits: 10128)

Nancy Aillery

Deze creatieve duizendpoot is zowel juweelontwerpster als schilder. Ze kaapte reeds talloze prijzen weg zoals de prestigieuze De Beers National Award en de Diamond High Council Award. Breng een bezoekje aan deze site en laat u verwonderen door de mooie designjuwelen.
(hits: 17359)

glasjuwelen Guy Marcoux

Is het uit met het tijdperk van de edele metealen? Maak eens kennis met dit alternatief... Handgemaakte en met de mond geblazen juwelen van ontwerper Guy Marcoux.
(hits: 4783)

Katrien Cambre

Bij het maken van haar juwelen laat zij zich inspireren door de schoonheid van de natuur.
Van meeldraadjes tot bomen, organische gevoelige vormen en oppervlakte-texturen.
(hits: 6590)

Tif

Christophe De Ranter, een goudkunstenaar uit Kapellen vindt vaak zijn inspiratie in de film wereld, waar zijn juwelen de grens verkennen tussen het juweel en het kunstwerk.
(hits: 5802)

Ine -Moni

Haar juwelen zijn gekenmerkt door een diversiteit aan vormen en materialen. Net zoals gevoelens zijn ze niet geketend aan een vast stramien en gaandeweg doorheen extremen, krijgen ze vorm. Ze houdt ervan om basisvormen als paspopjes aan te kleden en dan te voorzien van kleur, textuur en schoonheidsvlekjes zoals stenen, kralen en parels. Haar juwelen vertellen een verhaal dat helemaal niet begrepen hoeft te worden. Geniet van de onverklaarbaarheid van dingen en noem het romantiek.
(hits: 6674)

Elke Smellenbergh

Handgemaakte zilveren en gouden juwelen.
(hits: 18668)

Syberg workshop

Wij ontwerpen en maken juwelen in onze goudsmederij, en zijn ook opgeleid als edelsteenkundige.
(hits: 11273)

Marie Bénédicte

Vruchtbaarheid, sensualiteit, verleiding en kwetsbaarheid zijn steeds wederkerende thema’s in mijn juweelkunst. Naast mijn artistieke collecties maak ik ook meer toegankelijke en draagbare juwelen (prêt-à-porter lijn) -veelal afleidingen van mijn artistiek werk- zoals kort op de hals liggende snoertjes, oorsieraden en (trouw)ringen. Hier opteer ik voor een heldere en sobere vormentaal in klassieke materialen. Marie-Bénédicte de Schryver .
(hits: 13525)

Wim Meeussen

In Antwerpen staat deze man al meer dan 12 jaar bekend om zijn unieke collectie trouwringen. Niet alledaagse sieraden, met een voorkeur voor organische vormen.
(hits: 22336)

Terweduwe

Jack Terweduwe pioniert al meer dan 20 jaar in het ontwerpen van juwelen die net iets verder gaan. Harmonie en evenwicht staan centraal in elke creatie. Elk ontwerp is een speurtocht naar het onbekende. Maar stuk voor stuk blijven het sieraden die draagbaar zijn; Ze overstijgen modetrends en gaan een leven lang mee.
(hits: 25363)

Simkens

In Blankenberge en omstreken maar ook reeds bij talloze toeristen is juwelen ontwerpster Hilde - Simkens een begrip geworden. Komt dit door haar zeer uitgelezen collectie juwelen of door haar enthousiasme en vakkennis? Waarschijnlijk door beide. Maak kennis met dit bijzonder fraai gamma juwelen; ontwerpen uit eigen atelier!
(hits: 18698)Jeweler Central Top Sites

The World Jewelry Portal
     Home . Juwelen . Designers . Juweliers . Uurwerken . Merken . Edelstenen . Links . Business . Contact
© Bart Van Sichem